Villkor och policyer​

Här hittar du de villkor och övriga föreskrifter som gäller mellan dig och oss när du använder våra tjänster och vår app.

Uppdateringar

Vi jobbar hela tiden med att förbättra våra tjänster och introducera nya funktioner för att ge dig en ännu bättre användarupplevelse. I vissa fall kräver detta att vi även uppdaterar våra användarvillkor och vår integritetspolicy. I andra fall uppdaterar vi våra villkor och vår integritetspolicy för att göra dem enklare att förstå och för att ge dig mer och bättre information.

Vi kan också behöva göra ändringar i våra villkor eller i hur vi hanterar dina personuppgifter för att säkerställa att det görs i enlighet med gällande lagar och förordningar, samt myndighetsbeslut.

Uppdateringar 2024-03-19

  • Vi har breddat definitionen av våra tjänster för att kunna utöka de funktioner vi tillhandahåller till dig via våra tjänster och vår app.
  • Vi har förtydligat dina rättigheter och ger dig mer information och exempel på vilket innehåll vi hanterar och hur vi hanterar det.
  • Vi har utökat möjligheten att hantera dina uppgifter för att kunna leverera nya tjänster och funktioner för dig och din privatekonomi.
  • Vi har förtydligat våra källor som ger dig information, tips och rekommendationer om privatekonomi.
  • Vi har kompletterat datahanteringen för att ännu bättre kunna motverka och förebygga bedrägerier.

På Cappy arbetar vi hela tiden för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse samtidigt som vi hanterar vår relation och dina personuppgifter på ett tydligt och säkert sätt. Kontakta kundservice om du har frågor.

Tack för att du använder Cappy!

Användarvillkor för Cappys tjänster och app​​

Läs den gällande versionen av våra användarvillkor.

Integritetspolicy för Cappys tjänster och app​​

Läs den gällande versionen av vår integritetspolicy.