Din lön, när du vill.

När din arbetsgivare erbjuder Cappy får du koll på din lön och tillgång till dina pengar när du behöver dem. Ingen kreditupplysning, inget lån, ingen ränta – bara enkel och snabb tillgång till dina pengar som du redan tjänat in.

Lön utan väntan. Som det borde vara.

Uppgradera till en mer flexibel livsstil!

Varför vänta till den 25:e för att få ut lön? Med Cappy får du full kontroll över din lön och möjlighet att ta ut intjänad lön när som helst mellan lönedagarna. En grundläggande förutsättning för finansiell flexibilitet och ett smart sätt att få tillgång till dina egna pengar när du behöver dem.

DU FÅR ENKLARE EKONOMI

när du inte behöver vänta på lönen eller oroa dig för obetalda och oförutsedda utgifter mellan lönedagarna.

DU FÅR KOLL & KONTROLL

när du kan använda dina egna intjänade pengar istället för att ta dyra lån, och slipper bli överraskad över hur mycket eller lite lön du får.

DU FÅR ROLIGARE PÅ JOBBET

när du direkt kan se kopplingen mellan arbete och lön, och kan ta ut din lön så snart du tjänat in den.

Lönekoll

Få full koll på din intjänade lön och när den betalas ut för att kunna planera din ekonomi och undvika överraskningar.

Flexibel lön

Få tillgång till din intjänade lön och möjlighet att ta ut dina pengar när du behöver dem för en mer flexibel livsstil utan dyra lån och krediter.

Arbetstidsöversikt

Få en översikt över dina arbetsdagar och arbetspass för att kunna planera, jämföra och följa upp din arbetstid och din inkomst.

Så här enkelt kommer du igång och använder Cappy

Vi samarbetar med arbetsgivare för att möjliggöra flexibel lön och för att dina pengar ska vara tillgängliga på ditt bankkonto när du behöver dem. 

  1. Registrera dig snabbt, enkelt och säkert genom att ladda ner appen till din mobiltelefon från Apple App Store eller Google Play Store och logga in med BankID.
  2. Ange ditt mobilnummer för Swish så är du redo för att ta emot dina pengar och bli aktiverad. Aktiveringen kan ske direkt eller ta några dagar beroende på hur uppsättningen ser ut och när lanseringen av tjänsten sker. Du får en notifiering så snart du är aktiverad och kan börja använda tjänsten. 
  3. Arbeta och rapportera din tid till din arbetsgivare, som vanligt. Vi har en koppling till din arbetsgivares system för tid och lön så att du alltid har uppdaterad information i appen.
  4. Se löpande hur mycket lön du tjänat och hur mycket som är tillgängligt för uttag. Din intjänade lön är vanligtvis tillgänglig för dig direkt från det att din tid kommit in i systemet ända fram till lönedagen.
  5. Välj om, när och hur mycket du vill ta ut av din intjänade lön. På lönedagen får du sedan resterande lön utbetald automatiskt med Swish, med eventuella uttag och avgifter automatiskt avräknade från det utbetalda beloppet. 

Varför du kommer att älska Cappy

Upplev flexibilitet på riktigt med tillgång till dina pengar när du behöver dem.

ALLTID MED DIG

Alla funktioner är snyggt paketerade i en användarvänlig mobilapp. Du har alltid lönen i fickan!

ALLTID TILLGÄNGLIGT

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt och du kan göra hur många uttag som du vill. Du har alltid kontroll över din lön!

ALDRIG VÄNTA

Dina pengar syns i appen så snart uppgifterna blir tillgängliga och uttagen sker blixtsnabbt!

Det är ingen kredit eller lån, så ingen kreditupplysning eller ränta att betala. 

Det är kostnadsfritt att ansluta sig. Ladda ner appen och kom igång idag!

Har du frågor? Vi har svaren.

Det är naturligt att det dyker upp frågor, detta är ju något nytt. Vi har samlat svaren till de vanligaste frågorna för att göra det enkelt för dig.

Om du inte hittar svaret själv kan du kontakta vår kundservice eller din kontaktperson hos din arbetsgivare.

Nej, det här är inte ett lån. Med Cappy hoppas vi att du kan undvika att behöva ta lån och istället använda dina redan intjänade pengar som ännu inte har betalats ut till dig.

För varje löneperiod kan du få tillgång till en del av din intjänade lön, vanligtvis 50 % eller upp till 20 000 kr, och ta ut pengarna direkt i appen med Swish. Gränsen för hur mycket som du kan ta ut sätts av din arbetsgivare. Minsta tillåtna uttag är normalt 100 kr.

När din arbetsgivare anslutit sig till Cappy är det enda du behöver utöver Cappy-appen BankID och Swish för att kunna få koll på din lön och göra säkra och snabba uttag av intjänad lön när du behöver den.

Du kan göra så många eller få uttag du vill så att du kan använda din intjänade lön när du behöver den. Cappy är 100 % frivilligt och ställer inga krav på användning.

Cappys tjänst fungerar dygnet runt alla dagar på året och uttagen sker med  Swish så du har pengarna på ditt konto inom bara några sekunder.

Varje uttag är kopplad till intjänad lön för en viss löneperiod och lönedag. Avdrag för eventuella uttag görs automatiskt vid utbetalning av lön på lönedagen.

Nej, Cappy är inget lån eller kredit utan ger dig tillgång till redan intjänad lön så det behövs ingen kreditupplysning.

Vill du att din arbetsgivare ska erbjuda flexibel lön med Cappy?

Rekommendera det moderna sättet att erbjuda lön till din arbetsgivare – bra för dig och bra för din arbetsgivare!