Kontakta oss

Har du en fråga om tjänsten, vill räkna på värdet av flexibel lön, eller bara är nyfiken på att veta mer om hur Cappy fungerar?

Försäljning och produktfrågor

Om du vill veta mer om hur flexibel lön med Cappy kan skapa värde för din verksamhet, lämna dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan också kontakta oss personligen direkt.

Marcus Enqvist

Head of Sales

marcus.enqvist@cappy.se

+46 72-366 04 25

Andreas Hallingström

CEO & Founder

andreas.hallingstrom@cappy.se

+46 70-892 96 84

Support för våra tjänster

Är du kund eller användare och behöver stöd eller support?

Läs mer om vår kundportal eller gör en förfrågan till vår kundservice online så hittar vi en lösning!

Hitta svaren själv

Feedback

Dela dina synpunkter med oss! Vi vill gärna veta vad du tycker och uppskattar feedback om hur du upplever våra produkter och tjänster. Du lämnar enkelt din feedback till oss via e-post på adressen feedback@cappy.se.

Inspireras av våra samlade resurser

Få fler idéer och tips från våra insikter

Inga hinder för en bättre löneupplevelse med flexibel lön.

Allt fler arbetsgivare har implementerat och sett goda effekter av flexibel lön, men ändå är många fortfarande avvaktande. Ofta på grund av förutfattade meningar om att det skulle vara dyrt, mycket administration, eller riskfyllt. Flexibel lön är mycket enklare att implementera än många tror!

Motivera dina medarbetare med lön direkt efter arbete.

Ta bort väntan på lönen skulle attrahera de flesta medarbetare och motivera dem att arbeta mer, men det har länge varit svårt och dyrt för arbetsgivare att erbjuda en snabbare och mer modern löneupplevelse. Med lön on-demand kan medarbetarna se sin lön växa direkt efter arbetet, och ta ut av sin intjänade lön när de själva vill.

Betala ut lön oftare utan att köra lön oftare.

Många arbetsgivare skulle vilja betala ut lön oftare men avstår på grund av höga kostnader och mycket administration. Med flexibel lön kan medarbetarna själva se sin intjänade lön och göra uttag från den vid behov, när som helst och utan inblandning av löneavdelningen.