Pressmaterial

Ladda ner pressmaterial med Cappys logotyp, information och bilder.

Logotyp

Cappy® och Cappys logotyp är registrerade varumärken för den europeiska marknaden och andra länder. Våra varumärken får endast användas i enlighet med våra riktlinjer.

Cappys logotyp är enkel men sofistikerad, precis som den tjänst vi erbjuder. Logotypen utgörs av symbolen tillsammans med ordbilden ”Cappy”, och finns både i horisontell och vertikal version.

Logotypen är godkänd i svart och vitt och kan placeras på olika bakgrunder. Var noga med logotypens synlighet gentemot bakgrunden. Gör hellre logotypen lite mindre och lägg den mot en vit platta om det är svårt att få den att passa in direkt på bakgrunden.

Logotypen ska alltid omges av en frizon. Frizonen utgör minimiavståndet till övrig grafik, text eller bild och baseras på storleken av ett ”c” från logotypen.

Om logotypen används i ett sammanhang tillsammans med andra varumärken, exempelvis det varumärke som står bakom användningen av Cappy, så ska passande version av logotypen väljas beroende på den eller de andra logotypen eller logotypernas utformning. Se till att det är tillräckligt mycket luft mellan logotyperna och använd en skiljelinje för att förtydliga att det är olika logotyper. Se också till att logotyperna har ungefär samma storlek.

Det är inte tillåtet att redigera, förvanska, förvränga, beskära eller färglägga logotypen, eller på annat sätt ändra färger, former och proportioner. Detta innefattar även att göra logotypen genomskinlig eller att lägga till skugga eller ram till logotypen.

Logotypen ska alltid användas självständigt och får inte integreras eller placeras i någon annan grafisk form. 

Företagsinformation

Samlad företagsinformation för press är under framtagande och kommer publiceras här i takt med att det blir tillgängligt.

Om Cappy

Broschyrmaterial med översiktlig information om tjänsterna som Cappy erbjuder är under framtagande och publiceras här i takt med att det blir tillgänglig.

Pressbilder

Ett bibliotek med pressbilder är under framtagande och kommer publiceras här i takt med att de blir tillgängliga.

Har du frågor eller saknar något?

Om du har frågor eller saknar något i vårt pressmaterial, vänligen kontakta vår CEO Andreas Hallingström direkt eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Inspireras av våra samlade resurser

Få fler idéer och tips från våra insikter

Inga hinder för en bättre löneupplevelse med flexibel lön.

Allt fler arbetsgivare har implementerat och sett goda effekter av flexibel lön, men ändå är många fortfarande avvaktande. Ofta på grund av förutfattade meningar om att det skulle vara dyrt, mycket administration, eller riskfyllt. Flexibel lön är mycket enklare att implementera än många tror!

Motivera dina medarbetare med lön direkt efter arbete.

Ta bort väntan på lönen skulle attrahera de flesta medarbetare och motivera dem att arbeta mer, men det har länge varit svårt och dyrt för arbetsgivare att erbjuda en snabbare och mer modern löneupplevelse. Med lön on-demand kan medarbetarna se sin lön växa direkt efter arbetet, och ta ut av sin intjänade lön när de själva vill.

Betala ut lön oftare utan att köra lön oftare.

Många arbetsgivare skulle vilja betala ut lön oftare men avstår på grund av höga kostnader och mycket administration. Med flexibel lön kan medarbetarna själva se sin intjänade lön och göra uttag från den vid behov, när som helst och utan inblandning av löneavdelningen.